Surat Khabar Ari ini


For more widgets please visit www.yourminis.com

Thursday, June 11, 2009

result dh kuar..

alhamdulillah..
aku dh berjaye menamatkn sesi pengajian aku mase diploma ni..
x sia2 aku belajar..
dh grad pon..hehe..
walaupon result langsung x gempak...
cukup2 mkn je..
tp ok la..aku bersyukur..

nie ucapan trime kaseh aku kt beberape org yg penting dlm idop aku...
* time kaseh la pada sume yg byk membantu..
* kepada family aku, diorg mmg best..aku syg family aku..hehe..
* kawan2 aku sejak part 1 sampai la skrg especially budak bilik aku dr part 1 iaitu bagam..walaupon die g**** tp die mmg baik..haha..
* bdk2 wing aku dgn bdk2 ruma sewa aku yg tanpa jemu memberi kn semangat kt aku utk blaja aku ucapkn ribuan terima kaseh..(ayat x bley blah)haha..
* kt bdk2 klas aku dr part 1 smpi part 6, time kaseh byk2 sbb coorperate dgn aku wat mcm2..time kaseh ye..
* kepada lecturer2, trime kaseh byk2..walaupon aku ade byk kali fail paper,tp alhamdulillah, aku berjaye grad on time..hehe..
* kepada sumone yg baru masuk dlm idop aku...hehe.. time kaseh byk2 ye sbb tanpa jemu bg semangat, bg tips blaja pastu bg mcm2 la...hehe.. i love u sooooo much syg...hehe...

2 je la..pasni nk tggu result masuk degree plak.
harap2, dpt la kos yg aku nk 2 (finance) kt melaka..hehe
doakan aku dpt ye..
salam...

6 comments:

Anonymous said...

heheh..
cograt!!
hope pas nie dpt la smbog degreee kt melake same2 yer..amin..
luve o to0oo dear..
ahaaksss!!

ash_hafriz said...

hehe..
same2 syg...
kite same2 doa ye..amin..
love u too syg..

maRYza said...

love u??
syg??
owh kan btol..
mmg sah dah berbunga2 cinta dah ni..hehhee

ash_hafriz said...

sape nie?
ko knal ke mariza?

ejans said...

daaa~ sayang menyayang.. tp anonymous.. huh.. walaupun byk kaca.. tp tetap ku kenal yg mana INTAN.. haha..

thnx la bokser.. terhaaru aku kat letak name aku.. haha.. finally kite tamat gak.. even berliku2 hidup kite tempuh bersama.. haha..

ash_hafriz said...

haha..
yg mane kaca bagam?
aku x prasan pon yg kaca.
sume permata je..
hehe...

same2 bagam..
2 la.setelah onak dan duri,jln yg berliku kite tempuhi,dpt gak kite grad on time..haha...