Surat Khabar Ari ini


For more widgets please visit www.yourminis.com

Thursday, May 28, 2009

Manchester United still da best in the world!!


Aku post ni ditujukan pada semua penyokong2 Man Utd.
Walaupon Man Utd kalah dgn Barca pg td, tp Man Utd dh mng liga musim ni, dh mng League Cup, dh mng FIFA Club World Championship, dgn dh mng Community Shield.
x ke banyak gile 2 utk hanya 1 musim.
Man Utd mmg terbaik la.

Pencapaian ni, x penah dan x akan bole dilakukan oleh mane2 team drpd Barclays Premier League yg len..
Pernah kah anda dgr team2 seperti Chealsink, Arsengal dan Liverfool memenangi piala2 sebyk ni dlm 1 musim?
X pernah kan? mungkin peminat2 hanya bole bermimpi, tp mimpi je la, realiti x akan terjadi. hehe..

Kepada team Chealsink, mungkin diorg bole la mng FA Cup minggu ni. Tahniah la kt diorg kalo diorg mng. Tapi, cukup la 1 piala utk 1 musim ni ye.

Kepada team Liverfool plak, jgn sedih dan jgn kecik ati sbb team korg dpt no 2 je dlm liga. Tapi aku sedih gak dgn korg sbb x dpt 1 pon piala dlm 1 season ni.hehe.. Player2 sume dh best,tp sygnye..

Kepada team Arsengal plak, korg jgn sedih sgt. Perjalanan korg masih jauh lg. Korg mempunyai team2 yg muda sgt. Korg bagaikn bayi yg baru nk bertatih merangkak. Tp sume 2 x penting. Season dpn, korg bole try dgn team yg lebih MATANG.hehe..

sori la ye kalo korg terasa pas bace ni..
no heart feeling tau..
saje je suke2 tulis ni..
peace..
no war..
hehe..

2 comments:

maRYza said...

kecewa mu kalah!

ash_hafriz said...

2 la pasal..
xpe..
kan dh byk mng 2..
xpe..
rilek suda..
hehe..